Credinta…

Poate sa-mi spuna si mie cineva daca exista vreun verset in Biblie care sa interzica transfuzia de singe? Eu nu stiu si zilele acestea am avut o astfel de problema. Nu cred ca este corect sa refuzi un astfel de tratament, care te-ar salva. Sa sti ca poti muri prin hemoragie si sa nu accepti tratamentul? Si sa refuzi sa traiesti atunci cind ai familie, cind ai niste indatoriri fata de cei aflati in grija ta. Suferi si astepti sa faca D-nul ce are in ” plan ” cu tine. Acest lucru se intampla si cu copiii, nu numai cu adultii. Se intampla cu toti cei ce au aceasta credinta. Te uiti la ei cum se decoloreaza pe zi ce trece si nu poti face nimic pentru ca au semnat ca nu accepta tratamentul. Oare cum putem lupta impotriva acestor convingeri?

8 răspunsuri

  1. e optiunea lor sa fie dobitoci, e optiunea lor sa ramana sub sfoara ce-a fost trasa de parintii lor sau de cine i-a educat
    pentru asta are un om libertate, ca sa gandeasca. unora le e lene sa gandeasca pentru ei si raman toata viata cu ce-au gandit altii

  2. Nu cred ca putem lupta in nici un fel. Trebuie doar sa-i „multumim” religiei ca a creat asemenea oameni.

  3. Nici nu sti ce frustrant e! Ei semneaza, dar tu trebuie sa faci minuni cu „materialul ” clientului…Si nu esti deloc fericit cind finalul e tragic. Sti cite nopti nu dorm de grija…Dar daca vom avea succes impotriva vointei ei, bucuria va fi pe masura. Na, ca azi sint prea serioasa. Asa e dupa garda.

  4. ooo, s-a trezit doamna 😀 buna dimineata! facu domnu cafeaua? 😛

  5. Neata.E un cult evanghelic care se practica in Romania si nu vrea perfuzie, injectie si in general prefera sa crape.De ce?Pentru ca in general religia tampeste.

  6. Din cate stiu eu la „pocaiti” e regula asta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: